Standhouders CitroŽn Markt Noord

Beste Citroen liefhebbers

Zoals eerder aangekondigd zou in september 2020 de Citroen Markt Noord in Uffelte weer georganiseerd worden.
Echter gezien de corona crisis en de maatregelen daaromheen hebben wij besloten het evenement niet door te laten gaan.

Dit jaar 2021 nieuwe tijden, nieuwe kansen, wij hopen jullie daar weer te kunnen gaan ontmoeten, echter ook dat is natuurlijk in deze tijden niet zeker.

Organisatie Citroen Markt Noord .

Binnen staan

Er is de grote feestzaal waar men overdekt binnen het café restaurant Frederikshaven kan staan en er is uiteraard voor ons natje en droogje van alles te krijgen, sanitair ruim aanwezig. Een tafel kost € 3.- voor particulieren,handelaren en/of clubs , maximaal 2 per equipe. De afmetingen van een tafel zijn ongeveer 120 x 60 cm, graag doek ter bescherming tafel zelf meenemen, vette en grote onderdelen graag buiten aanbieden. Gewoon komen = eigen risico, geen garantie op tafel.

Buiten staan

Geen reservering nodig, er is buiten voldoende ruimte om onderdelen uit te stallen. Eigen voorzieningen meenemen is dan natuurlijk nodig. Citroëns te koop aanbieden is voor iedereen gratis op het parkeerterrein, aanwijzingen opvolgen van de organisatie.

Welkom

Welkom vanaf 10.00 uur, de markt start om 10.00 uur en sluit om 16.00 uur, om 17.00 dient alles ontruimd te wezen, afval zelf medenemen. Het is niet de bedoeling dat standhouders binnen zowel als buiten tijdens de opening hun standplaats opruimen en het geheel verlaten.

Gewoon komen = eigen risico, geen garantie op tafel.
Reserveren & niet komen = volgend jaar geen reservering.
Vreemde merken voor parkeren worden strikt in quarantaine geplaatst, Citroën heeft voorrang boven rest.

Contact & Reserveren tafels

Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Victor Hund 06-21810369
citroenmarktnoord@gmail.com

Wout van Haaster 0516-769005 of 0645965005
citroenmarktnoord@xs4all.nl

Lars Faber 06-10441279
LarsFaberr@gmail.com

Parkeren

Citroens parkeren op de speciale Citroen parkeerplaats. Vreemde merken parkeren achter de wal op de Schapelsteeg in de berm of over de brug op de Egginkstraat in de berm. Dit geldt ook voor tafelhuurders en andere standhouders, per slot van rekening is Citroën het leukst, dus kom er ook mee naar deze markt!.